Доставка

Защо да поръчате доставка на цветя и подаръци през нашия онлайн магазин?

Mагазин за цветя Flower Dreams Варна работи с много любов към цветята, като тук винаги ще намерите свежи букети и аранжировки. Стараем се цветята да не бъдат наранявани при направата на букет, като това гарантира тяхната дълготрайност дори и при доставка. Работим с качествен рязан цвят, които да носи свежест и радост по-дълго във Вашият дом. Използваме естествени материали, като целим най-важното в изработката на букета да бъдат цветята, а опаковката да бъде стилно подбрана.

Всички снимки публикувани на този сайт, в нашата Фейсбук страница и Инстаграм профил са изключително наши и са обект на авторско право и собственост на Магазин за цветя Flower Dreams Варна. Букетите, декорациите и аранжировките също са творческа работа на нашият екип флористи.

През онлайн магазина ни може да направите онлайн поръчка на избраните продукти 24 часа в денонощието, без почивен ден.

Предлагаме БЕЗПЛАТНА доставка за гр.Варна за всички поръчки направени през онлайн магазина ни, като най-ранният срок за който може да направите поръчка е 3 часа след получено плащане. Поръчки за неделя се приемат до 12ч на обяд в събота.  

Доставките извън кварталите на Варна се заплаща допълнително както следва:

 – кк.Св.св. Константин и Елена +10лв.

 – м-т Траката +10лв.

 – кк.Златни Пясъци +15лв.

 – м-т Боровец, Прибой, Ракитника +10лв

 – гр.Аксаково +10лв.

 – с.Звездица, с.Тополи, с.Приселци, с.Каменар, с.Кичево +15лв.

*За доставка извън посочените райони, моля свържете с нас.

Всички доставки се извършват с доставчик на нашата фирма с цел доставката им в перфектен вид и получаването на идеалната изненада.

За доставка извън работно време се свържете с нас преди да направите поръчка.

Работното време за доставки на Магазин за цветя Flower Dreams Варна е:

Понеделник – Събота 8:30ч.-19:30ч.

Неделя 9:30ч. – 18:00ч.

Мога ли да поръчам доставка на цветя като изненада за някого? 

Да, целта на нашият сайт е точна такава – да поръчате цветя изненада за някого.

В процеса на поръчка ще е нужно да посочите име, адрес и телефон на получателя както и послание за картичка. Към всяка поръчка получавате безплатна картичка, на която ще впишем посланието вместо Вас. Добре е да посочите час, в който смятате че получателя ще е на адреса и ще е удобно да получи доставката.

В деня на доставка отиваме на посоченият адрес и само ако получателя не е там ще се свържем с него.

Ще доставите ли цветята и аранжировките така както ги виждам на снимките?

Да, нашият екип лично изработва всеки един от продуктите, които предлагаме. Всички снимки са на реални наши произведения, а ние се стараем да получите това, което сте си харесали. Поради сезонният характер на цветята и в случай, че някои от поръчаните цветя не са налични, то те ще бъдат заменени от други равностойни по естетика цветя. 

Не живея във Варна, а искам да изпратя цветя на близък човек. Може ли да направя поръчка за доставка на цветя през вашият сайт?

Да, разбира се! Идеята на нашия онлайн магазин за цветя е именно такава – да можете от всяка една точка на света да направите своята поръчка и да зарадваме някого заедно. Може да заплатите чрез системата на MyPos, Epay, EasyPay, PayPal или с банков превод.

Плащанията с банков превод се осъществяват при случаите, в които направите поръчка поне 24 часа предварително. За да можем да изпълним поръчката е нужно средствата да са постъпили по сметката ни преди зададения час за доставка.

При допълнителни върпоси моля свържете се с нас на тел.0883399344 или чрез контактната форма.

Доставка на цветя в гр.Варна

Изненадайте някого с доставка на букет , кутия с цветя и добавете бонбони или балони с хелий.