ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

3.1   Поръчките, направени онлайн и платени извън работното време на магазина, се потвърждават на следващата сутрин.

3.2   Експресни поръчки можем да доставим в рамките на поне 3 часа след извършване на плащането на поръчката и само в рамките на гр. Варна.

3.3   Добре е да поръчате поне един ден предварително, но колкото по-рано, толкова по-добре.

3.4   Заплащането следва да се извърши минимум 3 часа преди часа, който сте посочили за доставка.

3.5   Имате право да посочите удобен час в който да бъде извършена доставката, но това не гарантира на 100%, че ще бъде доставено в желания
от Вас час като това зависи от натовареността на магазина.

3.6   Доставките се извършват само за рамките на област Варна от куриер на магазина с цел доставянето им в перфектен вид и получаването на идеалната изненада.

 

3.7   Поръчките се извършват, най-рано 3 часа след като сме получили заплащането по направената от Вас поръчка.

3.8 Моля, имайте предвид, че посочените срокове за доставка може да са по-дълги по време на празници и/или други пикови сезони.

– Доставките в гр. Варна са безплатни с изключние на:

– кк Св.св. Константин и Елена, м-ст Траката, гр.Аксаково, м-ст Боровец, м-ст Прибои, м-ст Ракитника  – 10лв

– кк Златни пясъци, с.Каменар, с.Кичево, с.Звездица, с.Приселци, с.Тополи.  -15лв

При желание за доставка в непосочена местност, село или град, моля свържете се с нас на 0883-399-344. 

Потребителите имат право да се откажат от договора за покупко-продажба, сключен с www.flowerdreamsbg.net чрез Сайта, без да заплащат
каквито и да било неустойки и без да посочват причини, в рамките на 2 (два) работни дни преди датата на доставка на продуктите, закупени на Сайта. 

www.flowerdreamsbg.net предоставя възможност за избор на различен адрес за доставка от адреса за фактуриране. Това улеснява изпращането на поръчка с цел изненада на адрес по желание.

Доставките се извършват само за рамките на област Варна от куриер на магазина с цел доставянето им в перфектен вид и получаването на

идеалната изненада. В тази връзка, проследяването се извършва по телефона, на нашите контактни номера. 

Промоционалните кодове могат да бъдат използвани по време на процеса на плащане, просто въведете кода в полето за купон, намиращо се в количката.

Тъй като продуктите на сайта се произвеждат изцяло по Ваше искане, ние приемаме връщане на продуктите в деня на поръчката, само ако откриете проблем в качеството на изработката и целостта на продукта не е нарушена.

Всички продукти могат да бъдат изработени с дизайн изцяло по Ваша идея. Тъй като се изработват по поръчка, не можем да приемем връщане на персонализирани продукти.

www.flowerdreamsbg.net понастоящем приема следните методи за плащане:

– в брой при доставка. В случай, че адресът за плащане и адресът за доставка са различни, можете да заплатите на място в магазина ни на ул. Роза 9 в рамките на деня, в противен случей попълнете полетата за данни на изпращача.

– чрез системата на MyPos.bg, като направите картово плащане чрез виртуален пос терминал.

– чрез системата на Epay.com

– чрез банков превод, като направите плащане директно в банковата ни сметка. Моля, използвайте идентификационния номер на поръчката си като референция за плащане. ДЗЗД Палмос IBAN: BG 98ST SA93 0000 2499 4256 BIC: STSABGSF

– чрез системата на PayPal

За да гарантираме, че пазаруването ви е безопасно, www.flowerdreamsbg.net използва технологията Secure Socket Layer (SSL). Ще забележите, че когато погледнете полето за местоположение (URL) в горната част на браузъра си, ще видите, че то започва с “HTTPS:” вместо с обичайното “HTTP:”. Това означава, че се намирате в защитен режим.

 

Моля, бъдете сигурни, че Вашата лична информация се пази скрита и лична и ние няма да я даваме под наем или продаваме. Моля, имайте предвид, че www.flowerdreamsbg.net може да използва Вашите данни за контакт, за да Ви информира за нови пристигания, ексклузивни продукти и услуги по имейл. Ако предпочитате да не получавате тези актуализации, моля, отпишете се от нашия пощенски списък.

Доставки на 8ми Март

Моля, оставете по-голям диапазон от време в Бележки към поръчката. Всички поръчки за деня ще се изпълняват спрямо заетостта на магазина и ще бъдат изпълнени в рамките на деня :)